Uitslagen vogelschieten en programma feestweek

Vervolg van voorpagina

VIERAKKER/WICHMOND - De plaatselijke muziekvereniging Jubal en de band Free Willy verzorgden zaterdagavond de muziek in de feesttent. Speciaal in het kader van het eeuwfeest had vrijdagavond de buurt rondom de feesttent spontaan een mooie feestboog van dennengroen bij de zij-ingang van de tent gemaakt. "Dat hoort als naaste naobers", zo liet Frans Nijenhuis weten.

Programma
Het feestprogramma in Vierakker-Wichmond wordt dinsdagavond 20 augustus voortgezet met 't Blagenbal met medewerking van de band Hik, aanvang 19.00 uur. Woensdagavond volgt om 20.00 uur in samenwerking met de Seniorensoos 'Wichmonds got talent'. Vrijdag beginnen de kinder- en volksspelen om 14.00 uur en de feestavond met de band Hike om 20.30 uur. Zaterdag vindt er vanaf 14.00 uur een spetterende zeskamp plaats en de feestavond met de band Jack Fire begint om 21.30 uur. Het slotstuk van de feestweek vormt zondag om 14.00 uur de optocht waaraan maar liefst dertien wagens deelnemen. Na afloop van de optocht speelt de band Millennium in de feesttent. Als extra attractie is het Oranje Comité Vierakker – Wichmond gelukt om vrijdag, zaterdag en zondag een geweldige spectaculaire attractie, de Topspin, op de kermis te krijgen. Dit is mogelijk gemaakt door ondernemers uit Vierakker-Wichmond.

Uitslagen
Vogelschieten: 160 deelnemers: Romp; Rick Abbink (Koning); Kop: Wim Dijkstra; Linkervleugel: Gerrit Pardijs (loting); Rechtervleugel: Jan Wolbrink (loting); Staart: Ilona Wassink. Vogelgooien: 58 deelnemers: Na loting: Romp: Hennie Eijkelkamp (Koningin); Kop: Christel ten Have; Linkervleugel: Marga Mentink; Rechtervleugel: Elly Hendriks; Staart: Zwennie Langwerden. Vogelschieten jeugd: 26 deelnemers: Romp: Ieke Hogendoorn (Jeugdprinses); Kop: Janiek Bergervoet; Staart: Max Meyer; Linkervleugel: Daan Hoogeveen; Rechtervleugel: Sietse Wolbrink.


Kijk voor meer foto's op www.achterhoekfoto.nl