Seizoen Flash Vorden begonnen

VORDEN - Badmintonvereniging Flash Vorden is het nieuwe seizoen vorige week gestart. Er werd direct weer fanatiek getraind. Dat is ook nodig want over een week beginnen de diverse competities al. In sporthal 't Jebbink zullen dan weer wedstrijden zijn te zien in de reguliere competitie, de recreantencompetitie en de jeugdcompetitie.

Zoals gebruikelijk speelt de jeugd haar thuiswedstrijden weer op zaterdagmorgen en dan worden ook de trainingen aan de jeugd gegeven. De senioren spelen hun thuiswedstrijden en hebben hun trainingen op de donderdagavond. Uiteraard is er ook gelegenheid om lekker partijtjes tegen elkaar te spelen.

De vereniging vindt gezelligheid en het kunnen spelen op je eigen niveau de belangrijkste zaken voor haar leden. Daar naar kijkend is het wenselijk dat het weer wat drukker wordt in de zaal. De vereniging wil nieuwe leden trekken en start een aantal acties. Zij beseft dat niet iedereen iedere donderdag wil of kan spelen. Zij heeft voor volwassenen dan ook een 10-rittenkaart ingevoerd tegen een prijs van 35 euro. Belangstellenden kunnen dan wanneer het hun uitkomt komen badmintonnen. Voor kinderen die willen ervaren wat badminton inhoud biedt de vereniging aan dat de eerste drie maanden gratis mag worden meegetraind en gespeeld.

Jeugd kan op zaterdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur badmintonnen. Volwassenen op donderdagavond van 19.45 tot 22.15 uur. Dit alles in sporthal 't Jebbink, het Jebbink 13 hier in Vorden. Belangstellenden zijn op die momenten van harte welkom.

Voor vragen, neem contact op met Ilse van Dijk via 06-57782991 of ilsevandijk93@outlook.com.