Etos Barendsen sluit definitief de deuren

VORDEN - Met pijn in hun hart hebben Annet Barendsen en partner Henk van Putten de beslissing genomen de winkel Etos Barendsen aan het einde van het jaar definitief te gaan sluiten. Deze beslissing is weloverwogen genomen en diverse gesprekken hebben plaatsgevonden, waaronder ook met de Etos als organisatie.

"Veertig jaar geleden ben ik begonnen aan de Zutphenseweg en later aan de Kerkstraat met 'Barendsen geschenkenwinkel'. Hier werd van alles verkocht, van afwasborstels tot bijvoorbeeld het Royal Albert servies", vertelt Annet Barendsen. "Ook kwam een nieuwe uitdaging in beeld en inmiddels is het al vijfentwintig jaar geleden dat ik vol enthousiasme de drogisterij Etos Barendsen ben gestart, de laatste jaren voortgezet met mijn partner Henk.

Vooruitkijkend hebben wij moeten constateren dat er voor de Etos in Vorden geen toekomst is. Dit komt voornamelijk door de onvoorspelbare invloeden van de groeiende populariteit van internetaankopen, alsmede de vergrijzing van ons prachtige dorp Vorden, dit alles in combinatie met de nieuwe 'Etos visie'."

Per zaterdag 28 december 2019 zal de winkel voor het laatst geopend zijn. "Tot dat moment kunt u bij ons terecht voor het volledige assortiment."

Annet Barendsen, partner Henk en hun fantastische team willen een ieder bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen. "Vaak zullen wij terugdenken aan de vele fijne gesprekken en ontmoetingen, zoals deze alleen in een dorpswinkel mogelijk zijn."