Spang!

Spang!

VORDEN - Ruimtereizigers, bergbeklimmers, mediterende monniken en een kroeg; je komt ze allemaal tegen in de revue die Jong Gelre Vorden Warnsveld dit jaar op de planken brengt. Zaterdag 9 november gaat 'Spang!' in première in het Kulturhus te Vorden.

Centraal staat deze editie de band 'Spang!'. Deze wereldberoemde band bestaat al twintig jaar niet meer maar is nog altijd roemrucht. Echter, de band heeft door een ´administratieve onzorgvuldigheid´ in het verre verleden een behoorlijke schuld opgebouwd en hierdoor loopt de kroeg van bandlid Do en Remi gevaar. Om de kroeg te redden besluit Do samen met goede vriend en bandlid Sietse op zoek te gaan naar de rest van de bandleden zodat deze kunnen helpen de schuld af te betalen en de kroeg te redden. Dit leidt tot allerlei bijzondere taferelen, maar of het ook lukt de kroeg te redden?

De revue staat al jaren garant voor een waar spektakel en ook dit jaar zal er een spetterende combinatie van zang, dans en toneel op de planken komen. Tientallen leden in de leeftijd van 16 tot 30 jaar werken voor- en achter de schermen samen om ook dit jaar weer een gaaf stuk neer te zetten!

Spang! wordt zaterdag 9 en zaterdag 16 november in het Kulturhus te Vorden opgevoerd.