Rob Golstein pakt in de laatste wedstrijd de titel

VORDEN - Op zaterdagmiddag 19 oktober is bij HSV De Snoekbaars Vorden de vijfde en voor 2019 de laatste onderlinge wedstrijd gevist met de vaste stok in de Oude Berkel (schooltje) te Borculo. Met dertien vissers aan de waterkant begon deze wedstrijd.

Het weer was wisselvallig en aan het begin van de wedstrijd viel er dan ook nog een stevige bui regen. Het zou een zeer spannende wedstrijd worden met nog vier vissers in de race die het kampioenschap naar zich toe konden trekken.
Er werd in twee vakken gevist. De vis liet zich vandaag op sommige stekken makkelijk vangen maar op sommige plekken was het harken voor een visje, het vangen van een bonus vis was dan nodig voor een goede klassering.
Rob Golstein won vak A en Jan Groot Jebbink (Vorden) won met grote overtuiging vak B. Na afloop werd er even snel wat rekenwerk gedaan om de einduitslag te kunnen vaststellen. Rob Golstein bleef met vier punten Jan Groot Jebbink (Vorden) voor en is Kampioen vaste hengel 2019. Barry Wassink werd keurig derde. In totaal werd er deze dag 25 kilo en 380 gram vis gevangen.
Omdat dit tevens de afsluitwedstrijd van 2019 was, werd er bij De Herberg door iedereen nog even nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje welke werden aangeboden door de vereniging.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!!

Uitslag
VAK A: Rob Golstein 1000 gram, Gradus van Amerongen 815 gram en Ab Vruggink 745 gram.
VAK B: Jan Groot Jebbink (Vorden) 11240 gram, Freddy Cornelissen 3895 gram, José van Amerongen 1530 gram.