Vorden 1 verliest

VORDEN - Vorden 1 heeft jammer genoeg geen goed vervolg kunnen geven aan de twee opeenvolgende overwinningen van de laatste weken en uit in Mook tegen Eendracht'30 met 3-1 verloren. Heel even leek in ieder geval een punt tot de mogelijkheden te behoren, toen in een fase direct na de 1-1 van Ate Barendsen de geel-zwarten het betere van het spel hadden. De levensgevaarlijke voorhoede van Eendracht '30 wist echter toch de stand naar 3-1 te brengen en zodoende de tweede nederlaag van het team van trainer Manfred Graven aan te brengen.

Vorden 1 begon zonder de geschorste Daan Horstman, maar had wel de beschikking over de weer volledig fitte Ate Barendsen en de beschikbare Gijs van der Veen. Beide laatst genoemde spelers vormden de voorhoede samen met de 'valse linksbuiten' Sam Abbink. Op het middenveld stonden dit keer Luuk Smit, Koen Oosterhuis en Roy Böhmer opgesteld en met de 'vaste' verdediging Verstege, Stokman, Abbink, Kortstee, Rondeel werd een evenwichtige strijd aangegaan met Eendracht '30. Door een communicatiefout werd de 1-0 te eenvoudig weggegeven, maar toen in de tweede helft Ate Barendsen de 1-1 aantekende was ook de stand weer in evenwicht en waren er signalen dat Vorden zelfs door wilde drukken. Door een ongelukkige, van richting veranderde, vrije trap werd het echter 2-1 voor de thuisploeg en toen na een geslaagde en prima uitgevoerde counter de stand op 3-1 werd gebracht leek de strijd beslist. Vorden kreeg echter nog twee goede kansen (waaronder een penalty) om de aansluitingstreffer te maken, maar slaagde hier niet meer in. De tweede nederlaag was dus na 95 minuten een feit en samen met de beide gelijke spelen en beide overwinningen is Vorden nu na zes wedstrijden een echte middenmoter en vindt het zichzelf op de zevende plaats terug.