Running dinner brengt ondernemers samen

HENGELO - Eén van de grootste krachten van de Bedrijven Kring Bronckhorst blijft het verbinden van mensen, dat bleek maar weer eens tijdens het jaarlijkse running dinner op donderdag 7 november.

Bestaande, maar ook nieuwe en aspirant-leden van de BKB kwamen samen bij diverse horecagelegenheden in Hengelo. Ook de gemeente Bronckhorst was vertegenwoordigd in de persoon van bedrijvencontactfunctionaris Gert Jan Mugge.

De avond verliep in een enthousiaste en gemoedelijke sfeer. De ondernemers leerden elkaar en hun producten of dienstverlening nog beter kennen. Door deze opgedane kennis kunnen zij elkaar introduceren in elkaars netwerken binnen en buiten de gemeente. Het was een avond vol positieve energie waarop weer de nodige potentiële samenwerkingen zijn ontstaan.

De BKB wil de horecagelegenheden Café de Jongens, Eetcafé Jansen & Jansen, Mart Eten & Drinken en Partycentrum Langeler ontzettend bedanken. Zij stelden hun ruimten beschikbaar en zorgden voor de uitvoering van een perfect menu. De leden voelden zich meer dan welkom en hebben genoten van de hoogstaande culinaire kunsten en gezellige ambiance.

Agenda

Nieuwjaarsborrel/
Ledenvergadering BKB

15 januari 19.30 uur
De Jongens Hengelo