In de meeste gevallen kan GlasGarage de werkzaamheden uitvoeren terwijl men wacht. Foto: PR
In de meeste gevallen kan GlasGarage de werkzaamheden uitvoeren terwijl men wacht. Foto: PR Foto:

GlasGarage nu ook in Doetinchem

DOETINCHEM - 2 December heeft GlasGarage de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Plakhorstweg 14 in Doetinchem, gelegen in het pand van Herwers Hyundai Doetinchem geopend. "Met de opening van deze vestiging versterken wij verder onze positie in de regio Achterhoek.", aldus Jos Herwers. De GlasGarage vestiging is een onderdeel van Herwers Hyundai Doetinchem. De Herwers groep heeft negen dealervestigingen in de regio Oost-Nederland en is daarmee een gevestigde naam in dat gebied.

Jos Herwers, eigenaar van Herwers: "Ons team staat vanaf 1 december ook honderd procent klaar om automobilisten te helpen bij autoruitschade. Een afspraak kan telefonisch of via de website gemaakt worden. In noodgevallen zijn we ook 's nachts telefonisch bereikbaar op het nummer 0800-1246. In de meeste gevallen kunnen we de werkzaamheden uitvoeren terwijl men wacht. In onze wachtruimte kan men gebruik maken van gratis Wifi. Wie minder tijd heeft, kan gebruik maken van een haal- en brengservice. Ook regelen we de complete afhandeling met de verzekeringsmaatschappij, wanneer de schade is verzekerd. We werken hiervoor samen met alle bekende verzekeraars in Nederland. Is de auto niet verzekerd tegen autoruitschade, dan kan men rekenen op een zeer scherpe prijs."

Klant en kwaliteit centraal
Jos Herwers: "Als het kan repareren we, maar vervangen uiteraard ook als het moet. Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen die nodig zijn om elke autoruit vakkundig te vervangen.'' Er worden uitsluitend materialen van originele fabriekskwaliteit gebruikt en er wordt gewerkt volgens strenge BOVAG normen. Dit alles om de beste kwaliteit te garanderen. ''Hierdoor kunnen we een uitgebreide garantie geven op alle werkzaamheden.

De nieuwe GlasGarage vestiging in Doetinchem is gevestigd aan de Plakhorstweg 14 (pand Herwers Doetinchem) en is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 17.30 uur.


0314-37 60 30

www.herwers.nl/glasgarage