Stomerij servicepunt bij Van Sinckel en Shell station Groot-Jebbink

VORDEN – Van Sinckel en Shell station Groot-Jebbink in Vorden nemen per 2 januari 2020 het Good-Clean stomerij servicepunt over van Etos Barendsen.
Voortaan kan alle stoomgoed dus gewoon naar Van Sinckel aan de Dorpsstraat 15b en Groot-Jebbink aan de Rondweg 2 in Vorden.

Deze kwaliteitsreiniging voor particulieren en bedrijven wordt aangeboden met de unieke meerdagenservice voor al het stoomgoed. Stoomgoed kan worden gebracht naar beide servicepunten in Vorden, zoals kostuums, pantalons en overige luxe bovenkleding, avond- en bruidskleding, suède en leder, gordijnen en vitrages, tapijten en vloerkleden, dekbedden, et cetera. De kwaliteitsreiniging wordt verzorgd door kwaliteitsstomerij en wasserij Good-Clean uit Lochem, al sinds 1976 in heel Oost-Nederland actief.

Om snel de weg te kunnen vinden naar de Dorpsstraat 15b en Rondweg 2 in Vorden wordt er een speciale actie gehouden van 2 tot en met 31 januari 2020. Elk tweede stuk stoomgoed gratis gestoomd en/of gordijnen en vitrages met 20% korting. Zie ook de huis-aan-huis folder en de advertentie in Contact.

Met stoomgoed voortaan naar Van Sinckel, Dorpsstraat 15b in Vorden, telefoon 06 – 405 69 937 of Shell station Groot-Jebbink, Rondweg 2 in Vorden, telefoon 0575 – 55 22 22.