Start van de snertloop. Foto: clubfotograaf Zelos
Start van de snertloop. Foto: clubfotograaf Zelos Foto:

Zelos snertloop is een sportieve start van het nieuwe jaar

ZELHEM - Wie de overtollige kilo’s opgelopen tijdens de feestdagen kwijt wil raken, of gewoon gezellig een stukje wil wandelen, kan dat op zaterdag 4 januari 2020 tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsloop in Zelhem. Deelname aan het evenement is gratis.

Ook dit jaar heeft Z.S.V. Zelos weer een aantal mooie routes rondom Sportpark Pluimerskamp uitgezet van drie, vijf en tien kilometer. Jong en oud kunnen deelnemen aan de altijd gezellige en traditionele loop.

De start voor de hardlopers vindt plaats om 14.00 uur. Voor de wandelaars en beoefenaars van Nordic Walking, zijn er twee mooie wandelroutes rondom Zelhem uitgezet van vijf en tien kilometer. De start van de vijf kilometer is tussen 13.15 en 13.45 uur en voor de tien kilometer is dat tussen 12.45 en 13.30 uur. Aanmelden kan bij het secretariaat dat is ingericht bij de eerste kleedkamers links naast de ingang van het clubhuis en daar ontvangen de deelnemers ook de routebeschrijving voor de gekozen afstand.

Voorafgaand aan dit evenement gaat om 12.00 uur de loop voor de jeugd onder dertien jaar van start. Ook voor deze loop hoef je geen lid te zijn om deel te kunnen nemen. Je wilt graag meedoen? Meld je dan aan in het clubhuis, dit is mogelijk tussen 11.00 en 11.30 uur.

Om zaterdag 4 januari een grote drukte bij de inschrijving voor de hardlopers te voorkomen, wordt geadviseerd om vooraf in te schrijven via de website van Zelos. Op de website onder het kopje Activiteiten, Nieuwjaarsloop, is het inschrijfformulier te vinden. Bij voorinschrijving hoeven deelnemers op de dag zelf alleen hun startnummer op te halen. De mogelijkheid van voorinschrijving sluit op vrijdagavond 3 januari 2020 om 18.00 uur. Wie op de dag zelf nog besluit om deel te nemen aan de loop, kan zich van 12.30 tot 13.30 uur inschrijven bij het secretariaat dat bij de kleedkamers links naast de ingang van het clubhuis is te vinden.

Na afloop van de loop en onder het genot van een heerlijk kopje erwtensoep, wordt een prettig en sportief 2020 toegewenst aan elkaar. Om de stemming er goed in te brengen zorgt Zelos voor de muzikale omlijsting. Iedereen is van harte welkom.

Mocht op zaterdag 4 januari de loop door slechte weersomstandigheden niet doorgaan dan probeert de organisatie het op 11 januari opnieuw. Meer informatie over de nieuwjaarsloop, het inschrijfformulier en de vereniging zelf staat op de website.


www.zsvzelos.nl

Start loop jeugd. Foto: clubfotograaf Zelos