Initiatiefnemer van Het Steenders Landschap Harry Sesink (l.) ontvangt de 'duurzame ster 2019' van wethouder Paul Hofman. Foto:Frank van Heijst
Initiatiefnemer van Het Steenders Landschap Harry Sesink (l.) ontvangt de 'duurzame ster 2019' van wethouder Paul Hofman. Foto:Frank van Heijst

Het Steenders Landschap 'duurzame ster 2019'

Waardering en dank voor het werk aan het landschap rond Steenderen

STEENDEREN/HENGELO - De tweede werkochtend van Het Steenders Landschap van seizoen '19-'20, zaterdag 14 december was een wederom stormachtige ochtend met harde wind, regen en zelfs hagel en een regenboog. Zo'n 20 vrijwilligers verzamelden bij de Ieskeet. Deze vrijwilligers kregen een verrassingsbezoek van wethouder Paul Hofman en ambtenaren Willy Toonk en Eric Mo van de gemeente Bronckhorst. Zij brachten kerstbrood, maar nog belangrijker: een ereprijs. De wethouder reikte namens de gemeente de 'duurzame ster 2019' uit aan alle vrijwilligers van Het Steenders Landschap, als waardering en dank voor hun werk aan het landschap rond Steenderen.

Namens Het Steenders Landschap nam Harry Sesink, een van de oprichters en al zestien jaar bestuurslid van HSL, de tegel met 'de duurzame ster 2019' in ontvangst. Hij bedankte de gemeente voor deze erkenning van hun aller werk, en zei te verwachten dat de goede samenwerking met de wethouder en de ambtenaren zal kunnen worden voortgezet.

Op woensdag 18 december om 14.00 uur wordt deze tegel officieel geplaatst in de 'Duurzame Walk of Fame' in de stoep van het gemeentehuis in Hengelo. Iedereen is daarbij welkom, dus komt allen!

De tegel 'duurzame ster 2019'. Foto:Frank van Heijst