Momenteel wordt er door Alexander du Buisson en Victor Tegelaar hard gewerkt aan het inrichten van het winkelpand om in januari de deuren te openen, Foto: Jan Hendriksen
Momenteel wordt er door Alexander du Buisson en Victor Tegelaar hard gewerkt aan het inrichten van het winkelpand om in januari de deuren te openen, Foto: Jan Hendriksen

Telego opent winkel in Vorden

VORDEN – Op vrijdag 3 januari 2020 opent Telego een tweede winkel aan de Kerkstraat 1b in Vorden, het voormalig pand van de VVV Vorden. Telego is een klant- en servicegericht bedrijf op het gebied van telefonie en biedt een breed scala aan producten en diensten met verschillende topmerken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Door Jan Hendriksen

Sinds een aantal jaren is Telego gevestigd in Gorssel. De ervaren telecomadviseurs Alexander du Buisson en Victor Tegelaar zijn verheugd dat ze in het nieuwe jaar een tweede winkel openen. "Het is tijd voor een volgende stap. We willen graag uitbreiden en onze service ook aanbieden in het dorp Vorden, waar nog geen telecomwinkel gevestigd is. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het inrichten van het winkelpand om in januari de deuren te openen", vertelt Alexander du Buisson enthousiast.

Telego biedt voor de particuliere en zakelijke markt een ruime keuze aan smartphones en accessoires, vaste (DECT) telefoons, maar ook eenvoudige mobiele telefoons en seniorentelefoons, al dan niet met noodknop. In de schappen staan telefoons van alle bekende merken. Naast mobiele telefonie kunnen klanten ook bij Telego terecht voor abonnementen voor internet, bellen, televisie en een geheel vrijblijvende energie check. Beide ondernemers geven de klant onafhankelijk advies over het merk en soort telefoon, over de telecomprovider en over de beste abonnementsvorm. Via Telego kunnen abonnementen bij alle providers worden afgesloten.

Openingstijden
De winkels van Telego in Gorssel én Vorden zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur).


www.telego.nl.