Foto: Ronald Falke
Foto: Ronald Falke

Zangers gezocht voor Zangbrigade Sensire Vorden

VORDEN - Zing je graag en wil je tegelijkertijd iets betekenen voor ouderen met dementie? Geef je dan op voor de poule van de Zangbrigade van Sensire Vorden. Op 14 en 21 januari zijn er workshops waarin je aan de slag gaat met het repertoire en leert contact te maken met ouderen tijdens het zingen.

Met een vast groepje van ongeveer 8 vrijwillige zangers ga je iedere maand op een vast dagdeel zingen bij een steeds wisselende zorginstelling. Je zingt samen met je groepje in een huiskamer of met een kleiner groepje op een kamer. Vaak aan tafel, tussen de ouderen. Het contact is daarbij het belangrijkst.

Iedereen die graag zingt kan zich aanmelden voor de zangerspoule. Doordat er met een poule gewerkt wordt, is het geen probleem als je een keer verhinderd bent.

Planning
Dinsdag 14 januari, van 10.00 tot 11.30 uur, workshop 1: Kennismaking, groepsindeling en opfrissen liedrepertoire onder leiding van Carina Numan van MooiMuziek. Locatie: Kulturhus, Raadhuiszaal, Raadhuisstraat 6, Vorden. Dinsdag 21 januari, 14.00-16.30 uur, workshop 2: Interactie met luisteraars onder leiding van zangeres Pieternel van Amelsvoort van Diva Dichtbij. Locatie: Kulturhus, Raadhuiszaal, Raadhuisstraat 6, Vorden.­ Februari t/m september: één keer per maand op een vast dagdeel. September: evaluatie en eventueel vervolg.

Aanmelding
Aanmelding graag voor 7 januari 2020, per mail aan Esther van den Esschert e.vandenEsschert@sensire.nl. Vermeld daarbij de volgende zaken: Onderwerp 'zangbrigade', naam, telefoonnummer, mailadres en zangstem. Beschikbare dagen/dagdelen van de week en bij welke afdeling van Sensire Vorden men eventueel betrokken is. Het is ook mogelijk samen met iemand aan te melden, zodat men samen in een koor komt. Geef dit dan aan Sensire door.