Peter Borkes treedt op in Café de Zwaan. Foto: PR
Peter Borkes treedt op in Café de Zwaan. Foto: PR

Olburgse Koningsdag gevierd bij Dorpshuis 't Lokaal

OLBURGEN - De Oranjestichting Olburgen-Rha gaat op Koningsdag 27 april leuke spelletjes voor de kinderen in de basisschoolleeftijd en hun vriendjes en vriendinnetjes neerzetten op het plein van Dorpshuis 't Lokaal. Om 11.00 uur worden de activiteiten geopend met het Wilhelmus, het hijsen van de vlag en aansluitend starten de kinderen met de spelletjes.

Limonade en snoep zullen niet ontbreken. Ook bij slecht weer gaan de activiteiten gewoon door, want die kunnen bij 't Lokaal naar binnen verhuizen.
Natuurlijk is het prettig als daar ook de ouders en andere belangstellenden bij aanwezig zijn om te helpen zingen. Daarna is er volop gelegenheid bij te kletsen. De deelname is gratis en de Oranjestichting Olburgen-Rha en dorpshuis 't Lokaal bieden de volwassenen een kopje koffie of thee met koek en een 'koningsdrankje' aan. Als afsluiting krijgen de deelnemende kinderen een verrassingssnack.
De Oranjestichting heet iedereen graag welkom.


www.olburgen-rha.nl


Koningsnacht bij Café de Zwaan

HENGELO - Vrijdag 26 april is er de nacht van oranje in Café de Zwaan met als line-up: DJ Roy, Peter Borkes en Tinus Hoekstra. Aanvang is 19.30 uur.

DJ Roy is de plaatselijke dj die al jaren niet meer weg te denken is in het Hengelse uitgaansleven, huisdj van café en disco de Zwaan. Ook op menig ander feestje in en buiten Hengelo gaat het dak er altijd af met DJ Roy.
Peter Borkes is jarenlang frontman van showband 'Kaliber' maar vooral bekend om zijn solo-optredens van het Oostenrijkse Gerlos tot aan Playa de Palma in Mallorca. Overal maakt Peter er een topfeest van met zijn aprés ski muziek en ook zeker met de grootste Duitse schlager hits!

Derde naam in de rij is de Doetinchemse volkszanger Tinus Hoekstra. Hij maakt al heel wat jaartjes naam en faam met zijn eigen Nederlandse repertoire. Een garantie voor een topfeestje. Hij komt namelijk al voor de vijfde keer naar café de Zwaan.

Kortom een feest om niet te mogen missen. Kaarten zijn in de voorverkoop bij café de Zwaan en bij Smikkelcorner.