Woonwensen in Halle

HALLE - De uitwerkgroep Wonen, die naar aanleiding van het in december 2017 gepresenteerde Dorpsplan werd ingesteld, heeft in samenwerking met de gemeente Bronckhorst en wooncorporatie Pro-Wonen een enquête over de woonwensen in Halle samengesteld. Gevraagd wordt om zoveel mogelijk aan deze enquête deel te nemen.

Door het houden van de enquête wil de uitwerkgroep een aantal onderwerpen in kaart brengen: Zijn er voldoende mogelijkheden voor jongeren om in Halle te kunnen blijven wonen?Zijn er voldoende betaalbare sociale huurwoningen? Willen ouderen ook langer zelfstandig blijven wonen? Hoe wordt het dorp voor iedereen aantrekkelijk gehouden? De uitwerkgroep wil ook graag met de inwoners van Halle persoonlijk in gesprek komen. Naar aanleiding van de uitkomsten van deze enquête en de persoonlijke gesprekken zal worden geïnventariseerd waaraan behoefte is, zodat er samen met de gemeente en Pro-Wonen naar mogelijke oplossingen gekeken kan worden.

De aftrap zal plaatsvinden op woensdag 20 februari a.s. om 20.00 uur in het Schuurtje van Partycentrum Nijhof. Op deze startbijeenkomst zal het verdere verloop van dit project nader worden toegelicht.