Lekker Bewegen! Startcursus Nordic Walking

BRONCKHORST - Het is bijna voorjaar, tijd om naar buiten te gaan, lekker buiten bezig te zijn en te genieten van de mooie omgeving. Wat is dan leuker om met Nordic Walking te beginnen. Iedereen kan meedoen, jong, oud, man, vrouw, wel of geen conditie. Nordic Walking is een sport voor iedereen en doet meer voor een mens dan men op voorhand zou denken.

Maak kennis met de ALFA Nordic Walking techniek waardoor negentig procent van de spieren worden gebruikt. ALFA staat voor: Attention (attente houding), Long arm (gestrekte arm), Flat pole (vlakke stok) en Adapted steps (aangepaste stappen).

Met deze Lekker Bezig Nordic Walking workshop kunnen belangstellenden kennis maken en ervaren wat deze techniek inhoudt. Het doel is het leren van deze ALFA techniek en het ervaren van alle voordelen.

De eerste workshop is gepland in de week van 25 t/m 30 maart. In overleg met de cursisten wordt de exacte startdatum en tijd bepaald. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Dus pak een paar lekkere schoenen en makkelijke kleren uit de kast en doe mee.

Er is plek voor maximaal tien deelnemers. Voor meer informatie of opgave, bel Jerna Bruggink van Vital Care, 06-55166420 of mail jbvitalcare@hotmail.com.