Mick en Daphne baas in Sneppendorp

DREMPT - Komend weekend is het weer zover: carnaval barst los, ook in Sneppendorp. Prins Mick de 1ste en jeugdprinses Daphne zullen dan de scepter zwaaien over het dorp Drempt, met als leus 'Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist'.

Het programma begint voor de carnavalsvereniging dinsdag al, met de overdracht van de sleutel van Sneppendorp door de gemeente aan de Prins. Maar vrijdag trappen Prins Mick en Prinses Daphne het feestweekend pas echt af af met een bezoek aan Kinderdagverblijf Nijntje. Daarna vieren ze in basisschool De Klimtoren het carnavalsfeest met de kinderen en leerkrachten. Vrijdagavond begint om 19.41 uur de pronkzitting: een avond vol optredens van lokale artiesten.
Zaterdagmiddag beleven de kinderen van Sneppendorp een geweldige carnavalsmiddag. Onder leiding van Marvin en Liz krijgen zij weer een fantastische show voor hun kiezen. Wie het mooist verkleed komt zal hiervoor beloond worden. Die avond is vanaf 20.41 uur het traditionele gekostumeerd bal, dit jaar onder muzikale begeleiding van de band Kix. In de loop van de avond is er een démasqué en de best verklede zal ook hier beloond worden met een prijs. Verder is er zowel op de vrijdag als de zaterdag een verloting met prachtige prijzen, veelal ter beschikking gesteld door de sponsors.

De zondagochtend staat zoals altijd in het teken van het bezoek aan Hyndendaal in Hummelo, om ook deze mensen een gezellige ochtend te bezorgen. Vanaf 15.11 uur gaat het dan weer verder in het Sneppennest, met het frühshoppen. Deze middag wordt muzikaal ondersteund door dj ROAN en zanger Mike.