Gezellig samenzijn 70-plussers

ZELHEM - Op donderdag 7 maart staat de deur van het Leerhuys aan de Markt 2a in Zelhem om 14.00 uur weer open voor de inloop voor 70-plussers. De middag is rond 16.00 uur afgelopen.

Elke eerste donderdag van de maand is er een gezellig samenzijn voor mensen van 70 jaar en ouder, maar andere belangstellenden zijn ook welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er weer lekker bijgepraat . Daarnaast wordt vaak een spelletje of een andere activiteit gedaan, maar er komt ook wel eens iemand om wat te vertellen of te laten zien. Soms wordt er een verhaal voorgelezen in Achterhoeks dialect of men zingt oude bekende liedjes samen.


Film doorspekt met
aanstekelijke muziek

HUMMELO - Op vrijdagavond 15 maart om 20.30 uur zal Filmhuis Hummelo de film 'Begin Again' vertonen. Een mooie film met een muzikale ondertoon om de lente in te luiden. Bekende sterren waaronder Keira Knightley, Adam Levine en Mark Ruffalo spelen in deze film en zullen hun muzikale talenten tonen aan het publiek.

Gretta en haar vriend verhuizen naar New York om carrière te gaan maken met behulp van hun muzikale passie. Gretta's hart wordt echter gebroken als haar vriend haar verlaat voor een groot solocontract met roem en geld. Dan ontmoet ze een platenproducer die haar ontdekt in een lokale bar, dit haar wereld op zijn kop zet.

Keira Knightley debuteert in deze film als zangeres. Toen de film in 2014 uitkwam werd menigeen verbaasd met haar goede zangtalent. Op het eerste gezicht lijkt de film Begin Again op een zoete romantische komedie. Maar wat eigenlijk centraal staat in deze film is de muziek. De film neemt je muzikaal mee door de stad New York, van luidruchtige straathoeken tot het metrostation en parken, dit alles levert een mooi geheel op als film.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 5 euro per stuk bij de Spar in Hummelo of aan de deur. Wil je zeker zijn van een plek dan is reserveren een aanrader. Dit kan via bestellen@dorpshuishummelo.nl


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 28 februari was in zaal Den Bremer de derde speelavond van de vijfde ronde van de competitie van Bridgeclub Bronkhorst. De uitslag van deze speelavond was als volgt.

Uitslag. Lijn A: 1. An Wortel en Paul Niks 71,25%, 2. Ineke van den Berg en Wilbert van den Berg 59,58%, gedeelde 3e plaats Dinie Hartelman en Ruud Bijloo alsmede Marijke Hilderink en Emmy Stegeman 58,33%, Lijn B: 1. Henny Deunk en Wil Matser 62,92%, 2. Frieda Driever en Harrie Pelgrom 60,42%, 3. Svatja de Wolf en Jirka de Wolf 60,00% . Lijn C: 1. Karen Notten en Erica Schut 73,10%, 2. Hermien Veenhuis en Els Westerhof 61,74%, 3. Arie Gouka en Frieda van der Schot 53,16% .

Op donderdag 7 maart is de volgende speeldag. Afmelden voor de volgende speeldag minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-53548080.