Firecracker Party is goed verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een wederom zeer geslaagde editie.  Foto: PR
Firecracker Party is goed verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een wederom zeer geslaagde editie. Foto: PR

Firecracker Party succesvol verlopen en voor de derde maal op rij uitverkocht

VORDEN – Nadat de deuren van het Kulthurhus Nieuwjaarsnacht om 01.00 uur waren opengegaan stond de Vordense DJ TITOM de bezoekers van het wederom uitverkochte Firecracker Party op te wachten met zijn muziek. Nadat alle bezoekers om 02.00 uur binnen waren en door de dj flink waren opgewarmd kon DJ Mike Gerritsen het stokje overnemen en het feest voortzetten.

Het feest is goed verlopen, de organisatie spreekt van een geslaagde editie van de Firecracker Party en wil graag haar dankwoord uitspreken aan allen die hebben bijgedragen aan deze editie.

Sterkste man/vrouw van Bronckhorst
De organisatie VOEST (VOrdense Evenementen STichting) kijkt weer uit naar haar volgende evenementen: het Carnavalsfeest op vrijdagavond 21 februari en De Sterkste man/vrouw van Bronckhorst die op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) plaats zal vinden. Het is dit jaar mogelijk, zoals de naam al doet voorspellen, dat men als inwonende van de gemeente Bronckhorst kan inschrijven voor deze competitie en daarmee dus mee te strijden om de titel: 'De Sterkste man/vrouw van de gemeente Bronckhorst'.


www.voest.nu

info@voest.nu