Derde oliebollenfestijn De Eendracht Vorden

VORDEN - Het was weer grandioos en gezellig op De Eendracht te Vorden 's middags op Oudejaarsdag met een buitengewoon goede belangstelling van bijna alle buren om het jaar 2019 samen af te sluiten. Ook enkele oud-buren wisten het Eendrachthofje te vinden en voelden zich nog steeds verbonden met deze buurt.

Zowel de jonge als de oude garde deed zich te tegoed aan de oliebollen die werden voorgeschoteld door het vaste team van oliebollenbakkers. De smaak was weer ouderwets en klasse, er daarnaast was er weer gezorgd voor een natje en wat andere ingrediƫnten. De aanwezige vuurkorven zorgden voor een extra sfeertje en ook het weer werkte ditmaal volop mee, zodat het gezellig toeven was op het Eendrachthofje.
Op oudejaarsdag 2017 werd het oliebollenfestijn voor het eerst gehouden, tijdens het buurtfeest. Het bleek een schot in de roos te zijn geweest. Ditmaal alweer de derde editie, die bol stond van sfeer en de nodige gezelligheid. Kortom, gezellig samen zijn als buren, je verbonden voelen en met elkaar het oude jaar uitluiden. De tijdsplanning werd weer ruimschoots overschreden, maar dat was ook een goed teken.
Tenslotte nog een woord van dank aan de organisatiecommissie die dit weer mogelijk maakte.