15 januari 2020: de ledenvergadering en Nieuwjaarsborrel van de BKB!

HENGELO - Een jaarlijkse bijeenkomst, die ook dit jaar bij De Jongens in Hengelo (Gld.) werd gehouden. Deze locatie verzorgde een perfecte avond in hun prachtige zaal, waar de ondernemers van de BKB zich thuis voelden. Wethouder Buunk en bedrijvencontactfunctionaris Mugge waren ook van de partij.

Het Bestuur Bedrijven Kring Bronckhorst had de presentatie van de activiteiten en financiƫn van de ondernemersvereniging goed voorbereid, waarbij de bestuursleden zelf de microfoon ter hand namen om persoonlijk de agendapunten toe te lichten.
In de sfeer van het verbonden zijn met elkaar werden de activiteiten van 2019 doorgenomen. Naast de relevante kennissessies, bedrijvenbezoeken namen de leden ook deel aan netwerkbijeenkomsten zoals de BKB Rally en het running dinner.

Al deze activiteiten hebben tot gevolg dat de BKB groeit. Vorig jaar hebben zich een gezond aantal nieuw leden aangemeld en n.a.v. de ledenvergadering hebben aspirant-leden hun interesse omgezet naar lidmaatschap. Het vernoemen dus meer dan de moeite waard.

Nieuwe leden
Bij de Rode Beuken (Toldijk), Distilleerderij de Bronckhorst (Zelhem), En Toen Uitvaartverzorging (Halle), Fontein Personeel (Drempt), Frederiks by Jessi (Hengelo), Go4Goals (Hengelo), KasSol (Baak), Inge-Leefstijlcoach (Hengelo), Pierik Zonwering & Veranda (Vorden), Vermogensadvies en Meer (Steenderen), Zaviro (Hengelo).

Het bestuur heet hen welkom en hoopt dat ze nog vele jaren deel mogen maken van onze toch wel bijzondere ondernemersvereniging waar alle ondernemers binnen onze gemeente welkom zijn.

Na de oproep van het bestuur aan de leden om eens na te denken over het eventueel zitting nemen in het bestuur, vanwege het (aankomende) natuurlijke vertrek van een aantal bestuursleden, werd enthousiast gereageerd. Een aantal leden heeft zich ondertussen positief uitgesproken en gaan dit jaar een bestuursvergadering bijwonen om daarna, in overleg met het bestuur, hun definitieve beslissing te nemen. Daar zijn we absoluut heel blij mee, want de BKB 'is here to stay'!

Wij als bestuur met de ondersteuning van de activiteitencommissie blijven ons committeren aan het verbinden en versterken van de ondernemers en kijken uit naar een goed en succesvol 2020 voor allen.