In en om Oranjes troon

WICHMOND - Op maandagavond 2 maart geeft Drs. Boon in zaal Withmundi, Dorpsstraat 16 achter de Protestantse Kerk te Wichmond een lezing met als titel: 'In en om Oranjes troon'. Koffie en thee vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Drs. Boon vertelt over het vaderlandse koningschap in de 19de eeuw, na twee eeuwen van stadhouderschap in de Republiek van de Zeven Verenigden Nederlanden. Hoe het koningschap zich ontwikkelt tot een modern verantwoord samenspel tussen vorst en volk in deze dagen. Drs. Boon heeft meerdere lezingen en discussies gehouden en ook deze keer belooft het interessant te worden. Allen van harte welkom.

Muzikale vertelling op Woonerf Luscinia

HENGELO - Op zondag 1 maart is er weer een vertelmiddag op Woonerf Luscinia aan de Lankhorsterstraat 21 in Hengelo. Dit keer zal Mijke Jonkman haar bijzondere verhalen delen. Aanvang 15.00 uur.

Mijke vertelt vol passie, humor en veel enthousiasme en je kunt niet anders dan helemaal meegezogen worden in haar verhaal. Tussendoor zullen twee muzikanten, Henk Oortgijs en Gerard Bouwman, de verhalen muzikaal omlijsten.
Vooraf kun je genieten van koffie/thee met zelfgebakken lekkers van eigen erf. Of nog een wandeling maken over het grote terrein van Woonerf Luscinia, waar nu veel voorjaarsbolletjes bloeien.


www.theyawningdragon.nl

www.woonerf-luscinia.nl