Potgrondactie. O. Heusinkveld
Potgrondactie. O. Heusinkveld

Potgrond aan huis bezorgd door leden Scouting Vorden

VORDEN - Voor de 26ste keer houdt Scouting Vorden in samenwerking met de Welkoop een Vorden de potgrondactie. Inwoners van Vorden en Wichmond kunnen potgrond, tuinaarde en verschillende soorten mest aanschaffen. Alle bestelde artikelen worden netjes aan huis afgeleverd.

De inkomsten zijn een belangrijke financiële ondersteuning voor de groepskas van Scouting Vorden. Op deze manier kan het clubhuis van de vereniging onderhouden worden en kan de vereniging, die dit jaar haar 75-jarig jubileum viert, haar scoutingspel blijven spelen. Door middel van een bestelling helpt men dus de jeugd van Scouting Vorden en helpen zij Vordenaren. Geen gesjouw dus met zware zakken; de bestelling wordt immers thuis afgeleverd.

Afgelopen weekend zijn de groene bestelformulieren van de Scouting-Welkoop potgrondactie rond gebracht. Met het bestelformulier kunnen de artikelen aangeschaft worden.

De inkomsten

zijn een

belangrijke

financiële

ondersteuning

voor de

groepskas

Zaterdag 7 maart bellen de scouts tussen 10.00 uur en 15.00 uur aan om de ingevulde formulieren op te halen. Wie niet thuis is, kan het formulier inleveren bij één van de adressen die op het formulier vermeld staan. Ook is het mogelijk om bij de kassa van Welkoop Vorden een bestelling achter te laten. Op zaterdag 14 maart wordt de bestelling thuisbezorgd.

Kijk voor meer informatie over de actie of de vereniging op dga-vorden.nl