Afgelaste en/of uitgesteld activiteiten

Bijeenkomst PCOB
De bijeenkomst van de PCOB afdeling Vorden in het kader van 75 jaar bevrijding met Henk Vriend op donderdagmiddag 26 maart is afgelast.

Heiligbeeldenmuseum
Het bestuur van het Heiligenbeeldenmuseum heeft besloten de opening van het museumseizoen uit te stellen tot tenminste dinsdag 7 april. De officiƫle opening met het koor Encore uit Oldenzaal komt hierdoor ook te vervallen.

Seniorensoos
Seniorensoos Vierakker-Wichmond stelt alle geplande activiteiten uit in verband met de coronacrisis en wenst iedereen sterkte in deze moeilijke tijden.

Protestantse Gemeente Vorden
Gedurende de periode van de afgelasting van de kerkdiensten in de Protestantse Gemeente Vorden worden de volgende mogelijkheden aangeboden: Mensen die behoefte hebben aan contact met de kerk kunnen telefonisch contact opnemen met de wijkouderling. De telefoonnummers staan vermeld in VOORal. Met ingang van aanstaande zondag worden in de Dorpskerk op de gebruikelijke tijd van 10.00 uur eenvoudige diensten aangeboden, die thuis via de website kunnen worden meegevierd. Verder is de kerk dagelijks van 09.30 tot 11.00 uur 's morgens en van 19.00 tot 20.00 uur 's avonds open.

Meer informatie bij de scriba, Francien Labeur: protestantsegemeentevorden.nl/index.php/diensten/diensten-beluisteren

Kranenburgs paasvuur
Ook het Kranenburgse paasvuur niet door. Het afgelasten heeft tot gevolg dat er geen snoeihout meer mag worden aangeleverd. De laatste brengdag daarvoor was gepland op zaterdag 28 maart. Ook het tentfeest dat zich rond het aansteken van de brandstapel afspeelt gaat niet door. Laurens de Knijf uit Amsterdam blijft de titel vuurkoning van de Kranenburg behouden. Hij gaat hiermee zijn derde jaar in omdat het evenement vorig jaar vanwege de droogte ook al niet door kon gaan.

Reanimatielessen
De herhalingslessen van Reanimatie afdeling Bronckhorst van het Nederlandse Rode Kruis zijn afgelast.

Roll-Over Bronckhorst
Helaas heeft de Roll-Over organisatie de geplande Roll-Over Bronckhorst van 14, 15 en 16 mei moeten cancelen. De organisatie mikt op 20, 21 en 22 augustus, voor zover dit qua regelgeving en op de beoogde locaties mogelijk is. Hopelijk kan de Roll-Over Bronckhorst 2020 dan wel doorgaan.

Kunst Wandel Route
Het bestuur van Kunstcentrum Het WEB in Doetinchem besloten om de jaarlijkse Kunst Wandel Route (KWR) in Hummelo op landgoed Enghuizen dit jaar niet door te laten gaan. Meer info: www.hetwebdoetinchem.nl en www.kunstwandelroutehummelo.nl.

Cursistenexpositie
De geplande cursistenexpositie van KunstKring Ruurlo helaas niet door. Wel mag de expositie van Ellis Veltkamp verlengd worden. In een later stadium wordt besloten wanneer de cursistenexpositie doorgang kan vinden. Ook de lezing van Kees van Zutphen over Beethoven op 8 april wordt verzet naar een nader te bepalen datum in september.