Drie paashazen trakteerden de kinderen van Juut & Co met paaseieren. Foto: PR
Drie paashazen trakteerden de kinderen van Juut & Co met paaseieren. Foto: PR

Juut & Co paashazen brengen bezoek aan de kinderen

STEENDEREN/KRANENBURG - Ook de kinderen van PO/KDV en BSO Juut & Co in Steenderen en Kranenburg hebben het moeilijk. Ze missen hun vriendjes, vriendinnetjes en de leidsters. Dit zette hen aan het denken en zo ontstond het idee om de kinderen een hart onder de riem te steken. Een week voor Pasen kregen de kinderen, via een oproep van de paashaas, de opdracht om een mooi paasei te knutselen en deze op 11 april zichtbaar voor het raam te hangen. Misschien zouden ze dan een kort bezoekje van de paashaas krijgen om ze te verrassen.

Drie paashazen trokken zaterdag 11 april op versierde fietsen en een kar vol chocolade eitjes door Steenderen, Baak, Toldijk, Linde, Wichmond, Veldhoek en Kranenburg. Wat hadden de kinderen hun best gedaan, op elk raam hing een mooi ei! De kinderen kwamen met een brede glimlach naar buiten maakten een gezellig praatje, natuurlijk wel op afstand. Ze mochten uit een visnet met een steel van 1,5 meter lang een heerlijk chocolade ei vissen.

De reacties en vrolijke snuitjes gaven de paashazen een voldaan gevoel en aan het eind van de middag gingen ze tevreden, voldaan, vrolijk en blij terug naar hun holletjes.