Dick en Hetty Vlogman. Foto: PR
Dick en Hetty Vlogman. Foto: PR

Keurslagerij Vlogman lanceert webshop

VORDEN – Het was al langer een wens, maar vrijdag is de nieuwe webshop van Keurslagerij Vlogman dan eindelijk gelanceerd. De meest gangbare producten zijn hier eenvoudig te bestellen. Uiteraard blijft ook telefonisch bestellen om af te halen of te laten bezorgen mogelijk én is de winkel gewoon geopend.

Dick Vlogman: "De webshop zal in de toekomst verder uitgebreid worden, maar de meest gangbare producten hebben we er in ieder geval al op staan. Verder kunnen mensen op de rest van de website en in onze barbecuefolder veel van onze producten vinden en is in overleg alles bespreekbaar".

Producten die voor 12.00 uur besteld worden, kunnen dezelfde middag op de afgesproken tijd opgehaald worden, na twaalven de volgende dag. Dit kan met gepaste afstand want in de winkel zijn de nodige corona-maatregelen getroffen. Bezorgen gebeurt dagelijks tussen 16.00 en 18.00 uur (graag tijdig bestellen).

Dick "We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en dat ze ons steeds weten te vinden. Daar zijn we heel blij mee, we moeten het tenslotte samen doen."


0575 - 551321

vlogman.keurslager.nl