De Herberg bezorgt op vrijdag, zaterdag en zondag maaltijden en snacks. Foto: PR
De Herberg bezorgt op vrijdag, zaterdag en zondag maaltijden en snacks. Foto: PR

De Herberg brengt gerechten tot aan de voordeur

VORDEN – Van spareribs en schnitzel tot aan friet met snacks, De Herberg in Vorden bezorgt alle inwoners van Vorden en omgeving de maaltijden tot aan de voordeur op vrijdag, zaterdag en zondag.

René Brummelman van De Herberg: "Toen we te horen kregen dat de horeca dicht moest tot 6 april, hebben we in eerste instantie afgewacht. Maar toen de overheid met verlenging van deze maatregel kwam, zijn we de bezorgservice gestart. Hiervoor is een aparte menukaart opgesteld met de meest gangbare gerechten. Mensen kunnen via app of telefoon op vrijdag, zaterdag en zondag bestellen, dan krijgen ze een tikkie voor de betaling en onze medewerkers bezorgen het tot aan de voordeur. Geheel contactloos." Op de Facebookpagina en website zijn de gerechten, patat en snacks te vinden die besteld kunnen worden.

René en Patricia willen iedereen graag bedanken: "We zijn ervan overtuigd dat een hoop Vordenaren onze maaltijden bestellen mede om de horeca te ondersteunen. Daar zijn we hen ontzettend dankbaar voor."


06 – 51 42 58 52

deherbergvorden.nl

Facebook 'De Herberg Vorden'