Het uitgebreide assortiment van Van Sinckel biedt volop food en non-food producten. Foto: PR
Het uitgebreide assortiment van Van Sinckel biedt volop food en non-food producten. Foto: PR

Thuis genieten van de producten van Van Sinckel

VORDEN – Ook Van Sinckel is deze dagen gewoon geopend. Uiteraard wel met inachtneming van de wettelijke corona-maatregelen (deurbeleid, afstand houden en maximaal 4 klanten in de winkel). Het uitgebreide assortiment van Van Sinckel biedt juist in deze huidige tijd van thuisblijven volop mogelijkheden om te genieten van de diverse food en non-food producten.

De winkel is vooralsnog geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Riske Legtenberg van Van Sinckel: "Naar aanleiding van de berichtgevingen van de overheid, kunnen deze openingstijden nog wel veranderen. We houden mensen op de hoogte via Facebook, Instagram en de website."

Het concept 'Samen Sterk' met de originele producten van 32 lokale ondernemers zorgt voor volop variatie. Van streekproducten tot (baby)kleding, speelgoed en woonaccessoires. Bovendien biedt het aanbod bij uitstek de mogelijkheid om mooie cadeaupakketten samen te stellen voor verjaardagen, mensen die geen bezoek mogen ontvangen of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken. Verder is ook kleermaker Kamieran aanwezig voor verstel- en herstelwerk aan kleding (mits gewassen!).


Facebook 'Van Sinckel'

info@vansinckel.nl

vansinckel.nl

06 – 405 699 37