Rikie en Sharon zijn het gezicht van Tuunte Fashion Vorden. Foto: Eigen foto
Rikie en Sharon zijn het gezicht van Tuunte Fashion Vorden. Foto: Eigen foto

Extra service: Shoppen op afspraak

VORDEN – "Tuunte Fashion is ondanks de coronacrisis niet dicht geweest, maar we hadden wel aangepaste openingstijden", aldus locatiemanager Rikie van den Berg. De winkel is maandags geopend van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdags van 9.30 tot 17.00 uur. "We houden geen koopavonden. Jammer voor de toeristen die de gezelligheid en het koffiedrinken missen."

Vindingrijk zijn is in deze tijd belangrijk. "We willen onze klanten blijven bereiken en bieden nu de mogelijkheid om te 'Shoppen op afspraak!'. Dat betekent privéshoppen. Een klant, of gezin, kan een uur alleen in de winkel zijn."

De regels van het RIVM worden opgevolgd: maximaal 24 mensen in de winkel, steeds schoonmaken, bij de kassa extra ruimte voor het personeel en alleen pinbetalingen. Rikie: "De tijdschriften op de tafel zijn weggehaald en we hebben het kinderspeelgoed opgeruimd. Dat is voor kinderen vervelend, want ze mogen ook niet rennen in de winkel, dat is onrustig."

Tuunte Fashion heeft een webshop waar mensen hun kleding kunnen bestellen. "Wij zorgen dat de bestelling klaar ligt in de winkel. Als extra service kan het ook worden bezorgd."


Raadhuisstraat 2, Vorden

0575-552124