Giesen Schoenmode is geopend. Foto: Henk Derksen
Giesen Schoenmode is geopend. Foto: Henk Derksen

Bij ons is (bijna) alles mogelijk

VORDEN – "Giesen Schoenmode is altijd open geweest om de klanten die komen van dienst te zijn", vertelt Robert Giesen. "De eerste tijd kwamen minder klanten in onze winkel in Vorden. Er is toch angst om het coronavirus. Nu gaat het iets beter, maar nog lang niet normaal."

Giesen doet alles voor de veiligheid van de klanten. "We bewaren voldoende afstand, er is ruimte genoeg in de winkel. We hebben een plexiglasscherm om de kassa heen en er staat ontsmettingsmiddel voor de handen. We zijn nu bezig om een plexiglasscherm te maken die op wielen tussen ons en de klant kan worden gereden. Zo kunnen we dan helpen met schoenen passen."

Robert Giesen promoot de actie 'Koop Lokaal'. "We hebben redelijk veel voorraad. "Mensen die het toch lastig vinden om in de winkel te komen, kunnen buiten in de etalage op het beeldscherm onze collectie schoenen bekijken. Wie een vast merk en maat heeft, kan zo de schoenen bestellen. Ook staan deze op de website en verkopen wij steeds meer via Bol.com. Natuurlijk kunnen klanten ook schoenen op zicht meenemen en thuis passen. Wat niet past kan teruggebracht worden. Bij ons is (bijna) alles mogelijk."


Dorpsstraat 4 Vorden

0575-553006

www.giesenshoes.nl