Het afhaalloket van de Eetwinkel Vorden. Eigen foto
Het afhaalloket van de Eetwinkel Vorden. Eigen foto

Snacks bestellen, maar dan op afstand

VORDEN – Eetwinkel Vorden is, na drie weken gesloten te zijn geweest, gestart met afhalen en bezorgen van maaltijden. Geheel volgens de richtlijn van het RIVM. "Gezondheid staat voorop, en we zijn verheugd om op deze manier weer veilig aan het werk te kunnen", vertelt Xiao Chi enthousiast.

Bestellen kan online via de website of de Eetwinkel bestel app. "We geven dan ook duidelijk aan hoe laat de mensen hun bestelling kunnen afhalen. Klanten waarderen ons afhaalloket, daardoor hebben ze geen contact met anderen."

Telefonisch bestellen kan ook, mensen kunnen hun bestelling dan bij het afhalen met PIN betalen. "Sinds kort zijn we voorzichtig begonnen met bezorgen, eerst in het binnengebied van Vorden. Buiten bij het loket kan ook worden besteld en contactloos betaald. Dat komt nog een enkele keer voor", laat Xiao weten. "We zijn echt blij dat we in deze onzekere tijden open kunnen zijn. We hopen dat alles snel weer normaal is en de mensen kunnen verwelkomen in onze zaak."

Eetwinkel Vorden is van maandag t/m donderdag geopend van 16.00 tot 19.30 uur en vrijdag t/m zondag van 11.30 tot 19.30 uur. "Ook voor het bestellen gebruiken we de normale kaart", laat Xiao weten. "Mensen vinden het toch fijn om te kunnen kiezen."


Dorpsstraat 8e, Vorden

0575-554 355

eetwinkelvorden.nl