Diana Hogeweg van Sabelle Ondermode. Foto: Henk Derksen
Diana Hogeweg van Sabelle Ondermode. Foto: Henk Derksen

Voel je goed in fijne lingerie of badkleding

VORDEN – Sabelle Ondermode is er voor dames en heren. De winkel is open gebleven ondanks de coronacrisis, maar is nu dinsdags ook gesloten. "Het meeste ondergoed, hemdjes en pyjama's is ingepakt. Ook badkleding is volop verkrijgbaar. Een gemak voor wie zijn of haar maat weet. We kunnen de producten op de toonbank leggen of uithangen om te laten zien", laat Diana Hogeweg weten.

De winkel is met 200 vierkante meter groot genoeg zodat klanten elkaar niet in de weg staan. Er komen al weer meer mensen in haar winkel. "Fijn, want nieuw ondergoed kopen kan ook prima. Klanten moeten zichzelf helaas even iets meer helpen, want we mogen de klant niet aanraken vanwege de verplichte anderhalve meter afstand," moet Diana bekennen. "Familieleden hoeven dit niet en zouden kunnen helpen."

Diana kan haar werkzaamheden als Mammacare-Adviseuse tijdelijk noodgedwongen niet uitvoeren.

De pashokjes zijn ruim van opzet, juist voor het aanmeten en stellen van de lingerie die wordt gepast. "Ondanks dat dat gewoon heel moeilijk is, willen we daarmee toch graag helpen. Bijvoorbeeld met het uitzoeken van de juiste modellen en dan van enige afstand persoonlijk advies geven. Daarom kunnen wij niet via internet verkopen: we bieden maatwerk."


Sabelle Ondermode

Dorpsstraat 15, Vorden

0575-229 022

www.sabelle.nl