Het team van Heren 3 van Dash maakte een mooi filmpje van De Rotonde. Foto: PR
Het team van Heren 3 van Dash maakte een mooi filmpje van De Rotonde. Foto: PR

Vordense volleyballers doen iets terug voor hun sponsor

Vervolg van voorpagina

VORDEN - Al die maatregelen waren extra zuur voor Dash omdat de Vordense volleybaltrots dit jaar zestig jaar bestaat en dat graag op zaterdag 11 april groots had willen vieren. Alle voorbereidingen waren in volle gang. Burgemeester Marianne Besselink van de gemeente Bronckhorst had al toegezegd het feest bij te wonen. Ook de collega-sportverenigingen zouden komen net als heel veel oud-leden en huidige leden, familie en vrienden, kortom het zou een prachtfeest worden.

Maar, geeft het bestuur van Dash aan, dat feest gaat er toch komen. Wanneer is nog even onduidelijk. Gezond blijven is op dit moment even het allerbelangrijkste, maar wanneer er weer volop gesport kan worden, dan zal ook het harde werken van de jubileumcommissie en alle andere vrijwilligers beloond worden.
De maatregelen van de overheid hebben niet alleen consequenties voor de verenigingen maar raken iedereen, ook de regionale ondernemers. En dan is het mooi om te zien dat er bij de leden creativiteit en saamhorigheid is. Het idee ontstond bij Dash om sponsoren te steunen, een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode. En hoe kun je dat het beste doen? Door de achterban te mobiliseren: leden, supporters, fans, familie en vrienden. En hoe kun je in deze tijd dat je binnen moet blijven en afstand moet houden toch iedereen bereiken? Door social media in te zetten. De teams werden uitgedaagd om een filmpje te maken voor hun sponsor met de boodschap: 'De sponsor staat achter ons…. Wij staan achter de sponsor'.

Korte filmpjes
Het is prachtig om te zien hoe de teams dat oppakken. Met z'n allen een idee uitwerken, daarna iedereen zichzelf opnemen of laten opnemen en daarna nog alle korte filmpjes achter elkaar zetten en vervolgens plaatsen op Facebook, Instagram en de eigen website van Dash. En het is een succes. De filmpjes bereiken gemiddeld 1700 mensen. Mooi voor de sponsor en mooi voor het team want je bent toch met z'n allen als team bezig.

Op de website van Dash, de facebookpagina (Volleybalvereniging DASH) en Instagram (volleybalvereniging_dash) zijn alle filmpjes die tot nu toe gemaakt zijn te bekijken. De verzameling wordt steeds aangevuld als er weer een filmpje klaar is. Het is belangrijk om elkaar nu te steunen en daarom doet Dash tevens de oproep: koop bij de lokale ondernemer.


www.vvdash.nl