Bij Helmink Wonen & Keuken helpt men ook in deze tijd klanten graag met interieuradviezen. Foto: Henk Derksen
Bij Helmink Wonen & Keuken helpt men ook in deze tijd klanten graag met interieuradviezen. Foto: Henk Derksen

Volop interieurideeën online en in de winkel

VORDEN – De anderhalve meter afstand houden is bij Helmink Wonen & Keukens met een winkel van ruim 3000 vierkante meter geen probleem. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om online inspiratie op te doen.

Helmink Wonen & Keukens is gewoon geopend, uiteraard met inachtneming van de juiste richtlijnen. Bezoeken aan de winkel om interieurideeën op te doen gaan gewoon door, net als de keukenafspraken. In de winkel door afstand te houden en online via Skype. Bovendien is op afspraak zelfs private shopping mogelijk. Jeroen Helmink: "Doordat mensen nu veel thuis zijn, groeit de behoefte aan veranderingen in het interieur. Via social media laten wij zien wat mensen thuis kunnen doen. Verder hebben we lookbook, een soort Pinterest-achtige omgeving op de website met foto's van de diverse producten en stijlen uit onze winkel." Ook de nieuwste folders zijn online te vinden.

Jeroen: "Alle Vordense ondernemers zijn zoekende naar oplossingen om mensen veilig te laten winkelen. Ik vind het geweldig hoe we met zijn allen hierdoor met mooie initiatieven komen".


www.helminkwonen.nl

0575 - 55 15 14

info@helminkwonen.nl