Kleur de kleurplaat op de pagina hiernaast in en stuur het op naar Stichting Kindermiddag Vorden. Foto: PR
Kleur de kleurplaat op de pagina hiernaast in en stuur het op naar Stichting Kindermiddag Vorden. Foto: PR

Kindermiddag gaat niet door

VORDEN - "Tot onze grote spijt en met pijn in ons hart, hebben wij als Stichting Kindermiddag Vorden moeten besluiten de kindermiddag van 2020 niet door te laten gaan. Ons doel is elk jaar een gratis Kindermiddag neerzetten waarbij iedereen samen kan komen. Helaas is dit niet mogelijk dit jaar en ook willen we geen enkel risico lopen wat betreft de gezondheid van iedereen. In 2021 gaan we alsnog ons vijfjarig bestaan vieren en hopen we iedereen een super gezellige kindermiddag te bezorgen."

Dat laten Marieke en Monique Jansen van de Stichting Kindermiddag Vorden weten. "We willen graag iedereen bedanken die ons al geholpen heeft in de voorbereidingen maar ook zeker alle mensen die al een financiƫle bijdrage hebben gedaan. We zullen iedereen persoonlijk benaderen en als er vragen zijn of u heeft geen bericht ontvangen, neem dan contact met ons op."

Kleurwedstrijd
Om toch iets leuks te kunnen doen voor de kinderen in deze tijd, laten ze de kleurwedstrijd doorgaan. "Kleur de kleurplaat op deze pagina op je allermooist in en laat hem aan ons zien", roepen ze de kinderen op. Dat laten zien kan door middel van een foto/scan van de kleurplaat te maken en deze te sturen naar Stichtingkindermiddagvorden@hotmail.com. Dat kan nog tot 28 juni aanstaande, daarna worden winnaars bekendgemaakt.