Antoon en Maria Peters. Eigen foto
Antoon en Maria Peters. Eigen foto

Bij Schildersbedrijf Peters is er altijd een oplossing

VORDEN – Bij Schildersbedrijf Peters is het nog steeds even druk. "Het is bijna normaal", zegt Antoon Peters. "Eigenlijk wel frappant, maar bij de meeste schildersbedrijven loopt het werk gewoon door. Er heeft ook niemand gebeld, dat ik niet mag komen."

Hij heeft twee medewerkers in dienst, beide met een eigen auto met eigen gereedschappen. "Normaal een luxe, maar nu komt het goed uit", beseft Antoon. "Voor alles is altijd een oplossing. Ze kunnen op hun klus afstand nemen en ze hebben voldoende handdesinfectiemiddel. Daarnaast kunnen ze buiten voor of achter het huis schilderen, of binnen in verschillende kamers."
Voor het opnemen van nieuw schilder- of behangwerk, wordt een tijd afgesproken om met zo min mogelijk mensen in aanraking te komen in verband met corona.
De winkel is niet gesloten, maar wel op slot. "Mensen kunnen aanbellen, of het telefoonnummer bellen van het briefje op de deur; dan komen we eraan", lacht Peters, die zijn vaste klanten graag blijft voorzien van verf en andere materialen. "Maar we houden anderhalve meter afstand, schudden geen handen en laten betalen met pin. Telefonisch bestellen kan ook, dan zetten we de bestelling klaar."


Ruurloseweg 35, Vorden

0575- 55 39 99/06-18 64 25 78

www.schildersbedrijfpeters.nl

Antoon en Maria Peters. Eigen foto