Het team van Da Vinci for Hair met (boven) Petra, Gracia en Babette en (onder) Esther en Alissa. Eigen foto
Het team van Da Vinci for Hair met (boven) Petra, Gracia en Babette en (onder) Esther en Alissa. Eigen foto

Knippunten sparen door aankopen bij Da Vinci for Hair

VORDEN - "Nu zijn we nog tot 19 mei gesloten, maar als contactberoepen weer mogen, gaan we direct open", meldt Marre Heersink, eigenares van Da Vinci for Hair. "We zijn nu twee keer per week geopend voor uitgroeipakketjes, haarproducten of de aankoop van een tegoedbon."

Wie telefonisch of via de e-mail een bestelling doorgeeft, kan het ophalen en hoeft niet in de rij. Dit kan dinsdags van 10.00 tot 14.00 uur en vrijdags van 10.00 tot 12.00 uur. "We willen elke klant natuurlijk zo snel mogelijk helpen, maar hoe bepalen we wie? Daarom hebben we de Knippunten actie bedacht. Voor elke euro die besteed wordt, spaart de klant een knippunt. De klant met de meeste punten wordt als eerste gebeld voor een afspraak in de salon", legt Marre uit. "De tegoedbon is bij besteding 25% meer waard en in delen te besteden."
Marre zou de salon na 28 april open willen doen, maar dat is helaas niet mogelijk. "We zijn er klaar voor. Er staan plexischermen tussen de stoelen in voor de gepaste afstand, we hebben mondkapjes, schorten en wegwerpkapmantels. De kapsters Petra, Gracia, Esther, Babette en Alissa staan te popelen om aan de slag te gaan."


Zutphenseweg 21, Vorden

0575-551215