Per 1 mei start de actie 'Een extraatje voor de club'

Vervolg van voorpagina
Door Jan Hendriksen

VORDEN - "Met de actie 'Een extraatje voor de club' willen we verenigingen en stichtingen een extra steuntje in de rug geven. Zeker nu in het huidige coronatijdperk waarin het verenigingsleven helemaal stil is komen te liggen en ze wel een extra financiële donatie kunnen gebruiken", zo verklaarde John van de Voort tijdens de presentatie van de actie. Gedurende de actie 'Een extraatje voor de club', die voor onbepaalde tijd duurt, ontvangt de klant bij iedere 10 euro besteding bij Coop Vorden één sponsorzegel.

In de eerste maand ontvangt men zelfs dubbele zegels. Er gaan vijftien zegels op een spaarkaart. Voor elke volle spaarkaart doneert Coop Vorden 1 euro. In de winkel staan brievenbuskluisjes voor alle deelnemende verenigingen. Als klant bepaalt men welke vereniging of stichting men wil steunen. Ook kunnen volle spaarkaarten bij een contactpersoon van een vereniging ingeleverd worden die de kaarten vervolgens weer bij de Coop afgeeft. "Ook dat is mogelijk. Elke drie maanden willen we de ingeleverde spaarkaarten gaan uitbetalen. De uitbetaling vindt plaats bij minimaal vijftig ingeleverde spaarkaarten", aldus John en Monique.

De actie 'Een extraatje voor de club' werd door de achttien afgevaardigde verenigingen en stichtingen met applaus ontvangen. "Dit is een prachtig initiatief dat we zeer waarderen", zo verklaarde één van de afgevaardigden nadat alle verenigingen en stichtingen zich aan elkaar en aan John en Monique van der Voort hadden voorgesteld.

Deelnemers
Aan de actie nemen de volgende verenigingen en stichtingen deel: Vordens Tennis Park (Tennisvereniging Vorden), volleybalvereniging Dash, Stichting Sportaccommodatie Wichmond De Lankhorst, Stichting Kindermiddag Vorden, Harmonie Vorden, SV Ratti, Vordens Mannenkoor, Vordense Rijwiel Toerclub De Achtkastelenrijders, Pluimvee- en Konijnenvereniging Vorden en Omstreken, Scouting David G Alford Vorden, Stichting de Lindesche Molen, Vrouwen van Nu Vorden, IJsvereniging Vorden, SV Socii, Zwem- en recreatiebad In de Dennen, Stichting Kindzorg in Balans Wichmond, Stichting Heavensride en Biljartvereniging Krijt op Tijd Vorden.

Aanmelden
Er kunnen zich nog vier verenigingen/stichtingen aanmelden voor de actie 'Een extraatje voor de club', want er is ruimte voor maximaal 22 verenigingen/stichtingen om deel te nemen. Aanmelden kan via het e-mailadres.


vandervoort.vorden@coop.nl