Erik Rouwenhorst met de aangepaste auto met scheidingswand. Foto: PR
Erik Rouwenhorst met de aangepaste auto met scheidingswand. Foto: PR

Autobedrijf Groot Jebbink open voor aanschaf en onderhoud van auto's

VORDEN - Ook bij Autobedrijf Groot Jebbink is een coronaprotocol in werking. Het onderhoud van auto's gaat daarom gewoon door. "De monteurs dragen handschoenen tijdens hun werk en houden pauze in de showroom, daar is meer ruimte", laat Jan Groot Jebbink weten.

"Auto's leveren we ontsmet af. We hebben onze haal- en brengservice uitgebreid. We hebben één personenwagen, die we gebruiken voor ophalen en thuisbrengen van mensen, of als we met klanten op pad gaan om een auto op te halen. Hiervoor is de auto voorzien van een polycarbonaatplaat tussen bestuurder en bijrijder. Voor de veiligheid."
De openingstijden van het Shell tankstation en de shop zijn wel aangepast. "Mensen rijden minder, al wordt het intussen wel weer wat drukker. Hier gaan we daarom later open en eerder dicht. Waren we eerst zeven dagen in de week open, nu zijn we de zondag gesloten."
Via internet kunnen belangstellenden uit heel Nederland een auto kopen, zo ook bij Autobedrijf Groot Jebbink in Vorden. "We merken wel dat mensen langer blijven doorrijden, maar voor de noodzakelijke vervanging van auto's blijven klanten komen en daarvoor hebben we hier voldoende ruimte."


Rondweg 2, Vorden

0575 – 55 22 22

groot-jebbink.nl