Marjan Koffeman bij een reclamezuil van Stichting Every boy & girl.  Foto: PR
Marjan Koffeman bij een reclamezuil van Stichting Every boy & girl. Foto: PR

Statiegeldactie Stichting Every boy & girl bij AH Grotenhuys

VORDEN - Net als in voorgaande jaren mag Stichting Every boy & girl weer het goede doel zijn van de statiegeldactie van Albert Heijn Grotenhuys in Vorden. Van maandag 11 mei tot maandag 8 juni kan men het werk van de stichting steunen door statiegeld te doneren door in het keuzemenu van de automaat op de gele knop te drukken.

Every boy & girl is een non-profit organisatie en daardoor is steun, juist nu, heel erg welkom. Bij de Stichting staat de win-winsituatie voorop: vrijwilligers in de Achterhoek die graag handwerken, doen dit voor de allerarmste kinderen, waar ook ter wereld. Op dit moment wordt er een kinderproject in Ghana gesteund, waarvoor de vrijwilligers kleertjes, rugtasjes en knuffels naaien. Ook wordt er gehandwerkt voor kinderen in Hongarije. Voor hen worden onder andere sjaals, mutsen, sokken, truien en dekentjes gebreid en gehaakt.

Nog meer dan anders is het in de huidige periode fijn voor de vrijwilligers om iets te kunnen doen voor een mooi en zinvol doel.

Stichting Every boy & girl dankt iedereen bij voorbaat heel hartelijk voor de statiegelddonatie en zij dankt Wilbert Grotenhuys en Fred Weijers van Albert Heijn Vorden voor het feit dat zij deze actie mogelijk maken.


www.everyboyandgirl.nl