Entree van het industrieterrein in Hengelo. Foto: Rudie Kreunen
Entree van het industrieterrein in Hengelo. Foto: Rudie Kreunen

Bestuur roept leden op elkaar te vertegenwoordigen in hun wederzijdse netwerken

Corona, Covid-19… benamingen die de ondernemers in onze gemeente bezighouden. Ze hebben een ijzeren grip op het ondernemen.

Het bestuur van de BKB is nauw betrokken bij de gang van zaken. Naast het regelmatig contact onderhouden met haar leden is kennisuitwisseling met de gemeente over het wel en wee van de ondernemers van groot belang om deze groep zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.
Bepaalde sectoren hebben geen last van terugloop in omzet, dat is fijn om te horen. Echter de detailhandel, horeca en zakelijke dienstverlening hebben het zwaar te verduren.
Door drukte bij de gemeente met betrekking tot de gedane aanvragen voor financiële steun is er een achterstand ontstaan, die men zo snel mogelijk zorgvuldig wil inhalen. Waar het bestuur kan helpen staat ze klaar voor de leden.
De BKB brengt daarom in deze tijd een nieuwsbrief uit waarin ondernemers zich kunnen profileren. Kleine reclameblokjes, waarin staat wat een dienstverlening of product inhoudt, zodat de leden elkaar kunnen vertegenwoordigen in hun wederzijdse netwerken. Op deze manier opdrachten en werk genereren binnen en buiten de gemeente.
Een mooie profilering van alles wat de ondernemers van de gemeente Bronckhorst te bieden hebben.
In het kader van ‘help je zelf, door anderen te helpen!’ verbindt en versterkt de BKB haar leden.
Voor de ondernemer die nog geen lid is van de BKB, maar wel nieuwsgierig is naar de inhoud van deze nieuwsbrief is er een mogelijkheid om deze informatie ook te lezen. De BKB heeft een eigen groepspagina op LinkedIn. Alle ondernemers, geplaatst in de nieuwsbrief, worden hierop individueel vermeld.
Wil je als ondernemer ook onderdeel van het netwerk van de BKB worden? Neem dan contact op met onze secretaresse en laat je informeren, woon straks een bijeenkomst bij en leer de leden en de BKB verder kennen.


Mail: secretariaat@bkbronckhorst.nl