In het ‘Old Vorden Huus’ van Oud Vorden werden de retour ontvangen dubbele nummers gesorteerd en de lijsten behandeld, uiteraard op gepaste afstand. Foto: PR.
In het ‘Old Vorden Huus’ van Oud Vorden werden de retour ontvangen dubbele nummers gesorteerd en de lijsten behandeld, uiteraard op gepaste afstand. Foto: PR.

Actie ‘Vriendelijk Vorden’ AH Grotenhuys afgesloten

Oud Vorden zocht ook de laatste missende plaatjes nog bij elkaar

VORDEN - De zeer succesvolle actie ‘Vriendelijk Vorden’ van Albert Heijn Grotenhuys is na ruim drie maanden afgesloten. Tot afgelopen week was er nog gelegenheid een lijst van ontbrekende plaatjes uit het verzamelalbum bij Albert Heijn Grotenhuys in te leveren, zodat de boeken alsnog konden worden volgemaakt.

Wilbert en Yvonne Grotenhuys van Albert Heijn Vorden zijn erg blij dat hun klanten deze fantastische lokale actie hebben doen slagen. “Wij hebben heel veel nieuwe klanten gezien in onze winkel en veel positieve reacties gehad. Op dit moment zijn we al weer bezig met een nieuwe lokale actie”, aldus Wilbert Grotenhuys.
Dat vrijwel alle boeken nu compleet zijn is mede te danken aan het monnikenwerk van zeven leden van de vereniging Oud Vorden (samenstellers van het historisch verzamelalbum). Zij zochten de ontbrekende plaatjes bijeen van de (soms lange) lijsten die bij Albert Heijn waren ingeleverd.

En zelfs als er nu nog plaatjes nodig zouden zijn kan Oud Vorden wellicht helpen. Als er een opgave wordt gedaan bij de vereniging wordt gekeken of ook die verzoeken kunnen worden gehonoreerd, uiteraard zolang de voorraad strekt. Contactadres daarvoor is de famile Ilbrink, Strodijk 1, tel. 0575-552666, e-mailadres fotocommissie@oudvorden.nl.
De grote waardering voor het werk van de auteursgroep van Oud Vorden blijkt naast alle mondelinge en schriftelijke complimenten ook uit de toestroom van nieuwe leden bij de vereniging. De doelstelling voor dit jaar (500 leden) is bijna verwezenlijkt. Maar meer leden zijn natuurlijk altijd welkom.