Dubaern Besseling en Annemieke Mulderije genoten samen met hun twee kinderen Lieke en Lana volop van het thuisdiner van Hotel Bakker. Foto: PR.
Dubaern Besseling en Annemieke Mulderije genoten samen met hun twee kinderen Lieke en Lana volop van het thuisdiner van Hotel Bakker. Foto: PR.

Geen bruiloft maar een verrassingsdiner

Dubaern Besseling en Annemieke Mulderije genieten van goedmakertje

Door Jan Hendriksen

BAAK/VORDEN - Annemieke Mulderije en Dubaern Besseling uit Baak hadden alles in kannen en kruiken. Het zou de dag van hun leven worden. Tot in de kleinste details was het feestelijke dag- en avondprogramma voor hun bruiloft gepland. Alleen de zorgvuldig uitgezochte uitnodigingskaarten moesten nog gepost worden. Maar toen doorkruiste corona hun voorgenomen huwelijk op vrijdag 15 mei en de aansluitende huwelijksreis naar Amerika.

Inmiddels hebben Dubaern Besseling (36) en Annemieke Mulderije (32) besloten hun huwelijk en het bruiloftsfeest te verplaatsen. “Omdat voorlopig nog onduidelijk is wat er met alle corona-maatregelen na 1 september wel en niet mag hebben we besloten om maar meteen naar volgend jaar uit te stellen. We zouden ‘s avonds op de boerderij waar we wonen een groot bruiloftsfeest geven, met live muziek. En met alle beperkingen geeft ons dat geen goed gevoel. Het is ontzettend jammer en zuur. Maar helaas is het niet anders”, vertelt het Baakse stel.

Verrassing
Om het ‘leed’ een heel klein beetje te verzachten werden Dubaern en Annemieke vorige week verrast door een onverwacht bezoek van Liesbeth Bakker-Geubels van Hotel Bakker en Travel Counsellor Tiny Koning uit Vorden. Hotel Bakker, dat de catering tijdens hun huwelijksfeest zou verzorgen, regelde voor het tweetal en hun twee dochters een uitgebreid diner aan huis. En Tiny Koning kwam het tweetal een voucher brengen voor de prachtige reis die ze voor hen in elkaar had gezet maar die voorlopig even in de ijskast staat. “We vonden het zo ontzettend sneu voor Dubaern en Annemieke dat hun huwelijksdag en hun huwelijksreis naar Amerika geen doorgang konden vinden. Natuurlijk ondervinden ook wij nog steeds veel negatieve gevolgen van de crisis. Veel partijen en feesten zijn geannuleerd en ook vrijwel alle vakantiereizen voor dit jaar zijn geannuleerd. Een groot deel is inmiddels wel omgeboekt naar volgend jaar. Maar toch, het heeft grote financiële gevolgen voor ons allemaal”, aldus Liesbeth en Tiny terwijl ze afscheid namen van Dubaern en Annemieke, die samen met Lieke (10) en Lana (5) voor een prettig en smaakvol diner aan tafel konden. “Ontzettend bedankt. Dit vergoedt veel”, aldus het Baakse viertal dat totaal overrompeld werd door de geste van Geubels en Koning.

Goedmakertje
Dubaern en Annemieke waren niet de enige, die konden genieten van dit goedmakertje. Vorige week kregen ook Winand Jansen (32) en Annebel Baakman (28) uit Ruurlo een diner van Hotel Bakker en een voucher van Tiny Koning. Zij zouden op vrijdag 26 juni bij Erve Kots in Lievelde in het huwelijk treden en aansluitend op huwelijksreis naar Zuid-Afrika gaan. Maar ook zij moesten hun bruiloft uitstellen.