Dorpsquizz Vorden opnieuw uitgesteld, naar voorjaar 2021

VORDEN - Het geduld van de Vordense Dorpsquizz-deelnemers wordt opnieuw op de proef gesteld. De primeur van Dorpsquizz Vorden laat namelijk nog even op zich wachten. Oorspronkelijk was de quiz gepland tijdens de Oranjeavond op 18 april van dit jaar, maar de door het RIVM in het voorjaar aangegeven richtlijnen om het coronavirus eronder te krijgen, was het niet mogelijk deze gezellige avond in april door te laten gaan.

De Oranjevereniging heeft hier uiteraard alle begrip voor en heeft op dat moment besloten de Dorpsquizz Vorden te verplaatsen naar 13 september, onder voorbehoud van de ontwikkeling rondom het virus.

Zoals vorige week door premier Rutte tijdens de persconferentie bekend is gemaakt, zijn de COVID-19 maatregelen weer aangescherpt. Hierdoor ziet de Oranjevereniging Vorden zich weer genoodzaakt de gezellige avond voor het dorp door te schuiven naar de Oranjeavond van 2021. Het bestuur van de Oranjevereniging is namelijk van mening dat het een avond moet worden van ouderwets genieten samen, zonder beperking in de bewegingsvrijheid. Het is te hopen dat dit in het voorjaar wel mogelijk is.

Het bestuur van de Oranjevereniging Vorden wil graag samen er alles aan doen om het coronavirus te bestrijden.