MoonYard komt naar het Kulturhus voor een exclusief optreden. Foto: PR
MoonYard komt naar het Kulturhus voor een exclusief optreden. Foto: PR

All-in programma biedt MoonYard als hoofdmenu

VORDEN - Zaterdagavond 26 september een exclusieve avond in Vorden mee maken: de band MoonYard staat dan op het podium in het Kulturhus. Door alle regels mag er maar een zeer beperkt aantal personen in de zaal, dichter bij de band kom je echt niet.

Deze avond biedt een all-in entree: een heerlijk maal verzorgd door Bistro de Rotonde, natuurlijk drankjes die uitgeserveerd worden en rustig blijven zitten om te genieten van een prachtige intieme show door Moonyard. De meerstemmige zang en de beat van de drums, bas en percussie zorgen keer op keer voor een mooie sfeervolle muzikale beleving. Krachtige rock ’n roll uit het zuiden van Amerika, met daarin de bezieling van de blues. De band speelt het met een aanstekelijke overtuiging. Doordat de bandleden al jaren samen in deze bezetting spelen is er echt een eigen sound ontstaan, Moonyard is veel meer dan een coverband.

De ‘MoonYard-sound’ van het eigen werk vloeit mooi over in de covers van onder andere The Band, Allman Brothers, Little Feat, Jackson Browne, Stephen Stills, Rolling Stones, Joni Mitchell en Tom Petty. Bij een beetje muziekliefhebber gaan bij al deze namen de alarmbellen zeker af.

Laat je niet weerhouden door rondwarende virussen, bij het Kulturhus is alles ingericht op anderhalve meter met sfeer! Kaarten à 40 euro per persoon zijn inclusief een complete avond uit, dus een portemonnee hoeft niet mee.

Aanmelden kan alleen per email via info@dorpscentrumvorden.nl, vermeld het aantal personen en de namen in de mail. Er volgt een ‘tikkie’ voor de betaling waarna een ieder op de gastenlijst komt voor dit exclusieve optreden voor een klein publiek!