Veel aandacht voor vers in de vernieuwde Aldi. Foto: PR
Veel aandacht voor vers in de vernieuwde Aldi. Foto: PR

Eén minuut gratis winkelen bij Aldi Vorden

VORDEN - Van een feestelijke heropeningsactie kwam het dit voorjaar niet bij de Aldi in Vorden. De winkel werd in maart verbouwd en rond het vooralsnog eerste hoogtepunt van de corona-crisis heropend. Dat was op vrijdag 3 april, niet het meest geschikte moment voor een feestje.

Maar het wachten heeft lang genoeg geduurd: de heropening van het Vordense filiaal wordt nu alsnog gevierd met een fraaie actie. Door het inleveren van hun kassabon met contactgegevens maken de klanten kans op één minuut gratis winkelen.
Van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunnen kassabonnen met een waarde van meer dan 25 euro worden ingeleverd. Die zaterdag wordt daaruit na sluitingstijd de winnaar getrokken, onder het toeziend oog van de filiaalleider.

De vernieuwde Aldi in Vorden heeft brede paden en de herziene indeling van de winkel legt de nadruk op vele versproducten, zoals groenten en fruit, vlees en vis. En bij binnenkomst valt meteen de geur van de versgebakken broodjes op. Dat naast de laagste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat, laten de vele goed geteste producten zien. Ze zijn herkenbaar als de ‘Trots van ALDI’.

Aldi Vorden is gevestigd aan De Bleek 4. Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
De actievoorwaarden zijn te vinden op de website.


www.aldi.nl/1minuutgratiswinkelen.