Dieren op kinderboerderij Feltsigt. Foto: Everlien Janssen
Dieren op kinderboerderij Feltsigt. Foto: Everlien Janssen

Vier Dierendag op de kinderboerderij

BEKVELD - Zondag is het 4 oktober en dat betekent Dierendag. Deze dag gaat bij kinderboerderij Feltsigt niet ongemerkt voorbij. Niet voor de dieren maar ook niet voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Er is een leuke middag in elkaar geknutseld met allerlei activiteiten, waaronder een ponyritje.

Er zal deze middag ook extra verwennerij/lekkernij voor de dieren zijn, die de kinderen dan tegen een kleine vergoeding kunnen geven. Opgeven voor deze middag is niet nodig, omdat het terrein groot genoeg is waardoor er voldoende afstand tot elkaar kan zijn. Er kan lekker gespeeld worden, van de kabelbaan af roetsjen, skelteren op de skelterweg, de ezels borstelen, de konijnen en cavia’s knuffelen of onderdompelen in de ballenbak op de speelzolder. Er kunnen noten worden geraapt en appels en peren worden geplukt.

Dit jaar hebben ontzettend veel mensen de kinderboerderij geholpen om de dieren aan het eten te houden door een abonnement af te nemen. De dieren en Albert en Everlien Janssen zijn hier ontzettend mee geholpen. Daarnaast zijn er ook de nodige bedrijven geweest die hun hulp gaven aan de maïsdrive in het bijzonder en aan de kinderboerderij in het algemeen. Ook wil de kinderboerderij de bedrijven en standhouders bedanken voor het vertrouwen wat ze hebben in het nieuw opgezette evenement ‘Beleef de Boerderij’ wat dit jaar zowel in het voorjaar als in het najaar geen doorgang kon vinden. In het voorjaar 2021 zal dit evenement hopelijk wel uitgevoerd kunnen worden.


www.feltsigt.nl