Foto: Rien van der Wal
Foto: Rien van der Wal

Nieuwe bestuursleden gezocht Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek

ACHTERHOEK - De Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek ondersteunt al vele tientallen jaren diverse schoolprojecten in de Dominicaanse Republiek. De sponsors en donateurs van de stichting zorgen ervoor dat veel kinderen uit de armste gezinnen toch naar school gaan en een opleiding volgen. Hierdoor kunnen ze later op eigen benen staan en een zelfstandig leven leiden. Door het vertrek van één van de bestuursleden is de stichting op zoek naar een à twee nieuwe bestuursleden.

Belangrijke taken van het bestuur zijn onder andere werven van nieuwe sponsoren en donateurs, contacten onderhouden met de zusterorganisatie in de Dominicaanse Republiek, communiceren met de bestaande sponsoren en donateurs, voorlichting geven over de stichting en het voeren van een efficiënte (financiële) administratie. Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe huisstijl.

De bestuurstaken zijn onderling verdeeld en er wordt tien keer per jaar vergaderd. Jaarlijks bezoeken twee bestuursleden de projecten in de Dominicaanse Republiek. Om praktische redenen zoekt men in eerste instantie mensen die woonachtig zijn in, of in de buurt van, de Achterhoek.

Voor meer informatie, neem contact op met Marieke van Suijlen, contact@kinderhulpdominicaanserepubliek.nl of 06-53453935, of neem een kijkje op de website www.domrep.nl.