Notaris Vorden spreekt in Alzheimer Café

WARNSVELD - Het Alzheimer Café Zutphen en omstreken heeft zijn deuren weer geopend. Dinsdag 20 oktober is de volgende bijeenkomst in 't Nut in Warnsveld. Daar spreekt notaris Hulleman uit Vorden.

Het Alzheimer Café is geopend op iedere derde dinsdag van de maand. De locatie is vooralsnog ’t Nut in Warnsveld. In verband met het maximaal toegestane aantal bezoekers, wordt men verzocht de komst vooraf aan te melden.

Voor oktober is het thema: Rechtsbescherming. Notaris Hulleman uit Vorden gaat deze avond in op rechtsbescherming bij dementie. Onderwerpen als mentorschap, bewindvoering en het levenstestament komen aan de orde.
Familieleden, buren, vrienden en zorgverleners bieden sociale bescherming. Maar ook juridische bescherming van iemand met dementie is belangrijk. Sociale bescherming en rechtsbescherming vullen elkaar aan en lopen in elkaar over.
Zoals altijd is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Het Alzheimer Café in Buurthuis ’t Nut aan Breegraven 1 in Warnsveld heeft vanaf 19.00 uur een inloop met koffie en thee. Het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

Voor meer informatie, kan men bellen of mailen naar: Alzheimer Nederland/Oost-Gelderland.


06-13514411

alzheimercafe. zutphenvorden @alzheimervrijwilligers.nl