Afbeelding

Geef iemand aandacht als Kerstengel

BRONCKHORST - Present Bronckhorst organiseert van 29 november tot 24 december de actie: ‘Kerstengel Bronckhorst’. Een mooie manier om in de donkere periode vóór kerst een lichtpuntje te zijn voor iemand die het nodig heeft. Lijkt het jou leuk om een Kerstengel voor iemand te zijn? Lees hieronder verder hoe je op je eigen manier en wanneer jij tijd hebt een beetje aandacht kunt geven aan een ander.

Wat doet een Kerstengel?
In de vier weken voorafgaand aan kerst breng je als ‘Kerstengel' in totaal vier keer een presentje bij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit kan anoniem maar hoeft niet. Het gaat om een klein gebaar of presentje. Bijvoorbeeld door een kaartje te sturen, een verrassing aan de deur te hangen of wat lekkers te bakken. Het gaat om het gebaar en zeker niet om de hoeveelheid of dure dingen.

Voor wie word je een Kerstengel?
Ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond, eigenlijk komt gewoon iedereen die wat extra aandacht verdient in aanmerking als ontvanger van Kerstengel-presentjes.

Aanmelden
Lijkt het jou leuk om iemand anders te verrassen als Kerstengel, meld je dan voor 20 november aan via www.presentbronckhorst.nl/kerstengel. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Hilde Colenbrander, projectcoördinator Present Bronckhorst, via mail, hildecolenbrander@presentbronckhorst.nl.